Gemeente Barneveld doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route

NDHR logo

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 5 en 12 november 2016 is de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens de huizenroute kunt u een kijkje nemen in de duurzame woningen van huiseigenaren die hun huis open hebben gesteld. Zij delen graag hun kennis en ervaringen met u. Heeft u zelf een energiezuinige maatregelen in uw huis genomen, dan u kunt ook uw huis openstellen voor deze Duurzame Huizen Route.

 

Veel mensen willen wel graag hun huis energiezuiniger maken, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Een verhaal van iemand uit de buurt kan daarbij helpen. Of het nu gaat over de pas aangebrachte spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR+-glas, zonnepanelen of het verhoogde comfort; elke ervaring is welkom. De gemeente Barneveld neemt deel aan de Nationale Duurzame Huizen Route en moedigt inwoners graag aan om hun woning open te stellen.

 

Meld uw huis ook aan voor de Duurzame Huizen Route
De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in de gemeente Barneveld. Goed geïsoleerde huizen, zonnepanelen, zuinige HR-ketels, gebruik van natuurlijke materialen; elke ervaring is bruikbaar om anderen op weg te helpen. Heeft u ervaring opgedaan met het duurzamer maken van uw woning? Deel het met anderen! Meld uw huis aan via de website www.duurzamehuizenroute.nl en laat zien welke maatregelen u in badocams uw huis heeft genomen. Daarnaast kunt u aangeven of uw huis op 5 en 12 november 2016 tijdens de routedagen openstelt. Deelnemers maken kans op een weekend weg in een Duurzaam Chalet van VeluwsBospark.