Contact

 

Catrinus Nouta - Energieregisseur
Catrinus Nouta
Energieregisseur

 

Heeft u vragen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen of subsidies? Wilt u graag persoonlijk met iemand overleggen en een eerste gratis deskundig en onafhankelijk advies? Dan helpt Catrinus Nouta u graag op weg. Hij geeft zelf antwoord op uw vragen of brengt u in contact met de energieambassadeurs.

 

Wat doen energieambassadeurs?
De energieambassadeurs hebben actuele kennis over onder meer zonnepanelen, isolatie en duurzame verwarming en daarnaast hebben ze vaak zelf ervaring met energiemaatregelen in hun woning. Hierdoor kunnen ze inwoners uit de gemeente Barneveld –huurders, huiseigenaren én Verenigingen van Eigenaren- goed en enthousiast vertellen over energiebesparing en –opwekking. Als u zich afvraagt of u moet beginnen met zonnepanelen of juist met dakisolatie. Of als u andere vragen op het gebied van energie heeft, dan helpen de energieambassadeurs u graag. De energieambassadeurs wonen verspreid over de gemeente.
 

Aan de slag

Weet u niet waar te beginnen? Dan biedt het Energieloket Barneveld graag de helpende hand. Twijfel dus niet en neem actie!
0342-495 450
Energieloket@Barneveld.nl

 

Contactformulier
Vult u dit contactformulier in. Onze energieadviseur neemt dan contact met u op.