De Nationale Duurzame Huizen Route in de gemeente Barneveld

De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform waar huiseigenaren hun ervaringen delen over duurzaam wonen. Trotse huiseigenaren kunnen hun woning het hele jaar door op de website aanmelden. Hiermee inspireren zij anderen bij het verduurzamen van hun woning. Op zaterdag 3 en 10 november zijn veel woningen te bezoeken. Wilt u ook aan de slag met duurzaam wonen of wilt u graag uw kennis en ervaringen delen? Schrijf u in voor een bezoek of meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/barneveld


Juryverkiezing

Nieuw dit jaar zijn de verkiezingen van het ‘Duurzaamste Huis van Nederland’. Bent u de trotse huiseigenaar van een duurzame woning? Dan kunt u zich tot en met 30 september 2018 aanmelden bij de Nationale Duurzame Huizen Route. U maakt hiermee kans om de eigenaar van het leukste, beste, meest innovatieve en duurzaamste huis in de provincie Gelderland te worden. Een deskundige jury beoordeelt de woningen op o.a. energiezuinigheid, duurzaam materiaalgebruik en klimaatbestendigheid. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats in november.

Wilt u uw woning opgeven om kans te maken op deze prestigieuze titel? Meer informatie vindt u op https://duurzamehuizenroute.nl/verkiezing-duurzaamste-huis-van-nederland.


Publieksverkiezing

Als inwoner van provincie Gelderland maakt u ook kans op de publieksprijs en de titel ‘ duurzaamste huis van de provincie Gelderland. Vraag uw buren, vrienden, familie en collega’s een stem uit te brengen op uw woning. De winnaar van de provincie maakt kans op de landelijke publieksprijs.

Meld uw huis aan op de website en doe mee!

De Nationale Duurzame Huizen Route in de gemeente Barneveld